Dat is toch voor oudere mensen

Ik ben Pia (1995) en heb veel gehockeyd, maar nu ik een baan heb is 2 x per week trainen en in het weekend een wedstrijd me teveel. Dus was ik gestopt met sporten maar dat voelde niet prettig en kostte me ook wat kilo’s. Nu ben ik lid van een sportschool en dat bevalt me prima, hoewel ik eerst dacht dat een sportschool alleen voor oudere mensen was. Die zijn er wel veel maar gelukkig zie ik op mijn sportschool steeds meer leeftijds-genoten.

Ik sport graag met mijn vriendin Alien, want als ik even geen zin heb dan ‘moet’ ik, want Alien verwacht me. En andersom stimuleer ik haar ook. We gaan 2x per week in de avond, zodat we in het weekend lekker vrij zijn.

De ene avond doen we spinning en de andere avond wat meer krachttraining. Ik moet zeggen dat ik me na een maand al weer lekker in mijn vel vond zitten. Het doel wat Alien en ik hebben is gezellig 2x per week sporten en verder geen uitdagende sportieve doelen. Ik vind onze sportschool ook lekker om te kunnen ontspannen, want er is een koffie-corner met lekkere zitjes en daar kletsen Alien altijd even lekker bij.

De spinning-playlist op deze website beluister ik wel eens maar nooit tijdens de spinning-les. De playlist stimuleren me wel om naar de sportschool te gaan. Ik hoop dat de spinning-playlists elke maand blijven verschijnen!

Klik hier als jij ook jouw sportverhaal hier wil vertellen en anderen inspireren

 

 

About the Author