Spinning playlist oktober 2017 “Relax en toch trainen”

Hier vind je de spinning playlist voor de maand oktober 2017. “Relax en toch trainen” is het thema. Het is droef maar de herfst is begonnen. Buiten fietsen wordt steeds lastiger, maar dat geeft niet want binnen kan je lekker spinnen. Deze playlist bevat lekkere muziek, met name relax muziek en je zal merken daar kan je ook supergoed op trainen. Neem je mobieltje mee, met Spotify, en download vooraf deze playlist en je training wordt gegarandeerd een succes. Elke maand nemen we hier een playlist op die jij kan gebruiken voor jouw training. Zorg voor een goede warming-up. Niet alleen voor je been-spieren maar vooral ook voor je hartspier. In 1 keer gaan knallen is niet verstandig! Kijk nog even naar de verschillende soorten training en houd jouw doel voor ogen en bepaal dan hoe je de komende maand gaat trainen.

Spinning playlist oktober 2017

Nummer Artiest start eind duur Tips
 1. Ring ring ring De la Soul  00:00 05:05  05:05 “hey how are you doing” ?

Heb je er een beetje zin? Lekker opwarmen. Rustig beginnen. In de komende 5 minuten mag je ‘maar’ 3 keer een klein beetje weerstand bij draaien

 2. Learn to fly Odd Parents 05:05 14:04 08:59  Oke, 9 minuten!. Je mag kiezen of je wacht nog 3 minuten en komt dan staan. Of je begint meteen al deze 9 minuten durende STAANDE klim.

En ook hier gaan we 3 keer bijdraaien. Kijk uit het nummer duurt 9 minuten en we hebben daarna nog meer nummers te gaan…..

 3. Cafune Solarstone 14:04 22:04  08:00  Ook dit is weer een lang nummer (en al de andere nummers die nog komen, zijn ook lang).  Dit keer een ZITTENDE klim. En je raadt het al 3 keer bijdraaien.
 4. All good things  Lost stories 22:04 29:18  07:14  Met wat meer snelheid (en ik vermoed dat je de weerstand iets lager hebt gezet) gaan we verder de bergen in. Houd het tempo lekker hoog (de muziek vertelt je wat het tempo is). Kijk maar of en hoevaak je de weerstand kan opdraaien. Volhouden is al heel knap !
 5. Drum’s weapon Ferry Corsten 29:18 35:02  05:44  Eerst een klein beetje herstellen, maar dan wil ik toch je met lekker tempo zittend zien trainen. Houd je dit 5 minuten vol ? Probeer maar: alles boven de 3 minuten is al super.

 

 6. Sunflakes Khen 35:02 45:14  10:12  Het toetje!!  10 minuten lang. Gaat je dat lukken? Ja toch. Je mag kiezen tussen ZITTEND of STAAND. Dus niet beide. Eenmaal gekozen dan houd je het hele nummer dat vol. En voor de super-bikkels: je mag 3x bijdraaien, zolang je het tempo maar blijft volhouden.

Geniet en tot de volgende playlist in november.

 

Was ie lekker? Ging je goed? Wees trots op jezelf, want je hebt het volgehouden. Ik schat in dat je minimaal 400kcal (vrouwen) hebt verbrand en misschien wel 800 (mannen), want dat kan als je diep bent gegaan. Ik hoop in ieder geval dat je hebt genoten van de spinning playlist oktober 2017. Laat je me het weten? Tot de volgende keer.

Alle spinning playlists op een rij

Hier vind je alle spinning playlists op een rij. Suggesties zijn heel welkom via onze contact pagina. Deze playlist delen met je vrienden is natuurlijk top!