Spinning playlist september 2017 “Is de zomer echt voorbij?”

Hier vind je de spinning playlist voor de maand September 2017. “Is de zomer echt voorbij?” is het thema. Terwijl we deze playlist maken is het aan het regenen, net zoals de hele dag al. Extra reden en inspiratie voor wat zonnige nummers om lekker op te trainen. Neem je mobieltje mee, met Spotify, en download vooraf deze playlist en je training wordt gegarandeerd een succes. Elke maand nemen we hier een playlist op die jij kan gebruiken voor jouw training. Zorg voor een goede warming-up. Niet alleen voor je been-spieren maar vooral ook voor je hartspier. In 1 keer gaan knallen is niet verstandig! Kijk nog even naar de verschillende soorten training en houd jouw doel voor ogen en bepaal dan hoe je de komende maand gaat trainen.

Spinning playlist september 2017

Nummer Artiest start eind duur Tips
 1. Sunny Days Armin van Buuren  00:00  03:30  03:30 Lekker opwarmen en kom in de stemming.
 2. Lovers on the Sun David Guetta  03:30  06;54  03:24 AL een beetje opgewarmd, maar nog niet voldoende om voluit te gaan. Dit nummer bevat 2 versnellingen. Doe ze op jouw intensiteit
 3. Somebody Real Bit Machine  06:54  10:20  03:26 Kom maar op en laat maar zien wat je in het zadel kan: een beetje meer weerstand en gaaaaaan.

En weer een beetje gas terug en herstel.

En nog een keer lekker versnellen (als je wil mag je er weerstand bij doen)

 4. Ciao Adios  Anne-Marie 10:20  13:21  03:01 Hoppa. Je bent klaar voor een lekker klimmetje. Best wel een snelle klim, dus niet te zwaar. Probeer de 3 minuten te blijven staan, dus uit je zadel.
 5. Angels & Demons YAX.X.  13:21  16:45  03:42 Zo je bent niet bij een tussenspint aangekomen, hier kan je punten verdienen. Na dit nummer mag, nee, moet je herstellen. Dus 2 keer ga je volle bak. Ik bedoel dus echt volle bak.
 6. Voyage EDX  16:45  20:15  03:30 Top gepresteerd !

Lekker even herstellen. Drinken. Hartslag daalt iets. Oefen met je techniek (mooie rondjes en trek en duw met je pedalen)

 7. Born Again Ricky L  20:15  29:04  08:49 Een lang nummer, dus verdeel je krachten goed. Als je kan (en wil) mag je komen staan, maar dan maak je het nummer ook staand af. En als je nog meer uitdaging wil dan draai je af en toe de weerstand bij. Maar houd het de volle 8 minuten vol.
 8. Tunnel Vision Zonderling  29:04  32;39  03:35 In het zadel met krachtige slagen draai je je trappers rond. Als je sterk bent draait je 3 maal een beetje weerstand bij. En houd het tempo vol. Niet je bovenlichaam gebruiken; souplesse.
 9. Chakalaka Wippenberg  32:39  41:29  08:50 Oke, ik snap dat je al een beetje vermoeid bent. Toch gaan we het proberen: bijna 9 minuten aan 1 stuk doortrappen. De variatie mag zitten/staan zijn. Maar je kan ook proberen om staand je bovenlichaam helemaal stik te houden (“freeze”).
 10. Fancy Fair Randy Katana 41:29 47:55  06:26 De laatste! Nog even volhouden en je hebt 400 (vrouw) of 800 kcal (man) verbrandt. Keurig hoor. Nu nog alles eruit wat je hebt en vergeet niet te glimlachen.

 

Was ie lekker? Ging je goed? Wees trots op jezelf, want je hebt het volgehouden. Ik schat in dat je minimaal 400kcal (vrouwen) hebt verbrand en misschien wel 800 (mannen), want dat kan als je diep bent gegaan. Ik hoop in ieder geval dat je hebt genoten van de spinning playlist September 2017. Laat je me het weten? Tot de volgende keer.

Alle spinning playlists op een rij

Hier vind je alle spinning playlists op een rij. Suggesties zijn heel welkom via onze contact pagina. Deze playlist delen met je vrienden is natuurlijk top!
Gratis nieuwsbriefde laatste tips en muziek
Gratis nieuwsbrief 1 keer per kwartaal ontvang je een update met tips en muziek om lekker te trainen.
Klik hier voor de gratis nieuwsbrief