Spinning playlist juni 2017 “Jij bent een held”

Hier vind je de spinning playlist voor de maand Juni 2017. “Jij bent een held” is het thema. Word jij de opvolger van Tom Dumoulin of Marianne Vos” Wat mij betreft ben je nu al een held, maar wellicht wil je sterker worden of een nog betere conditie opbouwen. Onze playlist van deze maand gaat je daar bij helpen. Neem je mobieltje met, met Spotify, en download vooraf deze playlist en je training wordt gegarandeerd een succes. Elke maand nemen we hier een playlist op die jij kan gebruiken voor jouw training. Zorg voor een goede warming-up. Niet alleen voor je been-spieren maar vooral ook voor je hartspier. In 1 keer gaan knallen is niet verstandig! Kijk nog even naar de verschillende soorten training en houd jouw doel voor ogen en bepaal dan hoe je de komende maand gaat trainen.

Spinning playlist juni 2017

Nummer Artiest start eind duur Tips
 1. Make it right Armin van Buuren  00:00  05:41  05:51 Welkom ! Goed dat je deze training doet. De muziek gaat je helpen om jouw verwachting te overtreffen!

Lekker opwarmen en denk nog even jouw doel.

 2. Last all Night  Oliver Heldens  05:41  08:56  03:15 Kom maar op: een beetje meer weerstand en denk aan je techniek en je houding. Houd het nog soepel. En als je kan een beetje weerstand er bij: de muziek bepaalt het tempo (en dus de weerstand).
 3. Something Just Like this  The Chainsmokers  08:56 12:46  03:50 Oke, je bent klaar voor je eerste berg. Kom maar uit je zadel en draai je weerstand een beetje bij. Als je kan mag je bijna 4 minuten blijven staan.
 4. Good Life Oliver Heldens  12:46  16:46  04:00 Weerstand terug en in het zadel. Maak mooie en vooral soepel rondjes. Vergeet niet alleen te duwen maar ook omhoog te trekken (goed voor je kuitspier). Als je variatie wil dan kan je korte versnellingen doen van bv 5 of 10 seconden.
 5. Off the Hook Hardwell  16:46  22:30  05:44 Dit wordt jouw moment. Het moment om je zelf te testen en te kijken tot hoe ver je kan gaan. Luister je mee naar de muziek: als de muziek versnelt ga je mee. Heb je hem. Kom op en hou vol. En je mag herstellen als de muziek dat aangeeft. En dat herhalen we een paar keer. Pittig !
 6. Du Hast Rammstein  22:30  25:24  03:54  You did it !. Goed gedaan.

Uitrusten? Mag, maar wie weet kan je nog dit nummer erbij pakken. Zou mooi zijn. En het zou helemaal mooi zijn als je dat staand kan doen. Let op: hoog tempo !

Nog wat extra uitdaging: billen goed boven het zadel; schouders ontspannen en vooral niet op je handen/armen leunen.

 7. Sun Godness Earth, Wind & Fire  25:24 33:01  07:37  Je bent een bikkel. Dit zit in the pocket. Nu de volgende 7 minuten genieten van de muziek. Je benen gaan automatisch mee. Aan het eind van dit nummer heb je al 33 minuten erop zit. Nog ruim 10 en je hebt een toptraining gedaan.
 8. Tuesday  Burak Yeter  33:01  37:01  04:01  Heb je genoten? Ben je hersteld? Dan kunnen we verder. De muziek lijkt wat sloom en dat is ook de bedoeling: we gaan het volgende doen: om de 30 seconden een beetje weerstand er bij. Dat herhaal je 6x dus dat wordt zwaar. Je bent goed als je 3x haalt; je bent een held bij 5x en je bent Tom Dumoulin/Marianne Vos als je 6x haalt. Daag jezelf maar lekker uit (als je blessures hebt ben je natuurlijk verstandig !)
 9. Vamos a la Playa Rumba del Mar  37:01  40:38  03:37  Ken je het nummer nog? Het is zo’n gezellig deuntje maar de boodschap is heel serieus. Laat je benen lekker het werk doen en herstel van het vorige loodzware nummer, zodat je nog wat over hebt voor de finale.
 10. Drop that low Tujamo  40:38  43:17  02:39 Jouw finale is nu aangebroken: laat maar zien wat je kan! Doe waar je zin hebt maar maak die laatste 2 minuten af. Zitten, staan, het maakt mij niet. Doe waar je zin in hebt, maar doe het met volle overtuiging. Je beloning is groot!

Was ie lekker? Ging je goed? Wees trots op jezelf, want je hebt het volgehouden. Ik schat in dat je minimaal 400kcal (vrouwen) hebt verbrand en misschien wel 800 (mannen), want dat kan als je diep bent gegaan. Ik hoop in ieder geval dat je hebt genoten van de spinning playlist mei 2017. Laat je me het weten? Tot de volgende keer.

Alle spinning playlists op een rij

Hier vind je alle spinning playlists op een rij. Suggesties zijn heel welkom via onze contact pagina. Deze playlist delen met je vrienden is natuurlijk top!
Gratis nieuwsbriefde laatste tips en muziek
Gratis nieuwsbrief 1 keer per kwartaal ontvang je een update met tips en muziek om lekker te trainen.
Klik hier voor de gratis nieuwsbrief