Spinning playlist mei 2017 “Wat zijn jouw vakantieplannen”

Hier vind je de spinning playlist voor de maand Mei 2017. “Wat zijn jouw vakantieplannen” is het thema. Misschien heb je al een vakantie geboekt of moet je nog beslissen. Of wellicht heb je nog geen plannen. Feit is dat de dagen weer lekker lang zijn en de zon steeds meer gaat schijnen. Dus alle reden om niet alleen binnen te trainen maar ook buiten. Onze playlist van deze maand gaat je daar bij helpen. Neem je mobieltje met, met Spotify, en download vooraf deze playlist en je training wordt gegarandeerd een succes.

Elke maand nemen we hier een playlist op die jij kan gebruiken voor jouw training. Zorg voor een goede warming-up. Niet alleen voor je been-spieren maar vooral ook voor je hartspier. In 1 keer gaan knallen is niet verstandig! Kijk nog even naar de verschillende soorten training en houd jouw doel voor ogen en bepaal dan hoe je de komende maand gaat trainen.

Spinning playlist mei 2017

Nummer Artiest start eind duur Tips
 1. Underwater Love  Jerome Isma-Ae  00:00  04:31  04:31 Lekker rustig beginnen. Alles klaar voor een goede training? Water? Handdoek? Goede benen? Draai na 2 minuten al weerstand erbij en na 3 minuten nog een beetje. En maak je aan het eind klaar voor het volgende nummer, want dat is staand
 2. Get It Together  Drake  04:31  08:41  04:10 Kom maar uit je zadel. Met een behoorlijk tempo, dus soepel. Niet hangen op je armen, probeer alles uit je benen te halen. En als je je goed voelt mag er een beetje weerstand bij, maar let op we zijn nog niet helemaal opgewarmd.
 3. You Don’t Know Me  Jax Jones,Raye  08:41 12:12  03:31 Hou die weerstand vast maar kom zitten en de komende 3,5 minuut houd je dit tempo vast. Maak mooie rondjes met je benen, dus niet alleen kracht naar beneden zetten maar ook omhoog trekken en vooruit duwen met je benen.Ja dat voelen je kuiten…..
 4. Koffi Anan  Yemi Alade  12:12  15:37  03:25 Even je best doen om het ritme te vinden, maar als je dat te pakken hebt gaan we het volgende 3 x doen: klein beetje weerstand erbij, dan 20 seconden iets sneller dan de muziek, 10 seconden normaal en dat dus 3x. Niet te diep gaan, maar gewoon even 3x 20seconden een beetje harder gaan.
 5. Girls Like (feat. Zara Larsson)  Tinie Tempah  15:37  18:53  03:16 We gaan even de bergen in, dus kom maar staan. 3 korte klimmetjes doen we net zoals het vorige nummer, dus 20 seconden iets sneller, 10 seconden normaal en dan weerstand erbij
 6. Rockin’  The Weeknd  18:53  22:45  03:52 Een klein beetje herstellen? Doe maar. Of pak anders gewoon door met een constant tempo en constante hartslag. Maak je klaar voor het zware werk.
 7. Light My Body Up  David Guetta  22:45  26:30  03:45 Eerst een zwaar stuk en dan versnellen (dus iets weerstand er af) en dat herhalen (luister maar naar de muziek dan begrijp je wat ik bedoel)
 8. Aries (YuGo)  Mike WiLL Made  26:30  04:31  31:01 Nog meer weerstand? Ja dat kan je. Blijf zitten (denk aan je rug door niet aan je stuur te trekken). Daag je uit en schroef die weerstand op. Alleen maar klimmen. Ruim 4 minuten en ik weet dat dit pijn kan doen, maar daag je uit (en blijf verstandig)
 9. The Hum  Dimitri Vegas  31:01  36:57  05:56 Bijna 6 minuten met een lekkere snelheid (dus de weerstand mag lager) gaan we naar de finale. Het mooiste is als je de 6 minuten in een constant tempo kan door fietsen. Probeer niet te verslappen en houd vol, ook al laat de muziek soms ruimte voor een pauze.
 10. Challenger 7 Xtreme Spinning DJ  36:57  44:58  08:01 Je bent al heel ver gekomen: het laatste nummer, maar wel 8 minuten lang. Wat heb jij nog in de benen? Dat weet jij allee, daarom mag je doen wat jij wil. Ik schat in dat je zittend met een goede weerstand op volle snelheid die 8 minuten met gemak gaat doen…. Veel succes! Ik zie je bij de finish.

Was ie lekker? Ging je goed? Wees trots op jezelf, want je hebt het volgehouden. Ik schat in dat je minimaal 400kcal (vrouwen) hebt verbrand en misschien wel 800 (mannen), want dat kan als je diep bent gegaan. Ik hoop in ieder geval dat je hebt genoten van de spinning playlist mei 2017. Laat je me het weten? Tot de volgende keer.

Alle spinning playlists op een rij

Hier vind je alle spinning playlists op een rij. Suggesties zijn heel welkom via onze contact pagina. Deze playlist delen met je vrienden is natuurlijk top!
Gratis nieuwsbriefde laatste tips en muziek
Gratis nieuwsbrief 1 keer per kwartaal ontvang je een update met tips en muziek om lekker te trainen.
Klik hier voor de gratis nieuwsbrief