Test Quinn Bike Infinitum

Datum test: 28-12-2016

Model: Quinn Bike Infinitum

Vliegwiel: 24 kg

Prijs-indicatie : niet bekend

Algemene indruk: soepele fiets en degelijke fiets die stevig aanvoelt ook bij zwaar trappen.

Indruk: een spinning-bike die er degelijk uitziet en soepel fietst. De overbrenging van trappers naar vliegwiel verloopt bijna zonder geluid en dat is even wennen als je een wat oudere spinningfiets bent gewend waar nog een ketting voor de overbrenging zorgt

Quinn bike infinitumTest Quinn-bike Infinitum

Tekst volgens http://www.quinn-sports.nl/producten/bikes/quinn-bike-infinitum/

De Quinn Bike Infinitum is weer door ontwikkeld, het frame robuuster, perfecte afwerking in coating en bescherming! Het nieuwe stuur met talloze mogelijkheden inclusief 2 bidonhouders, geeft de sporter optimaal comfort. Een nieuw ontworpen ergonomisch vol leder zadel maakt deze bike voor iedereen toegankelijk. Trapassen onverwoestbaar, alles dubbel gelagerd, multiriem aangedreven en dit met een geluidloos 24kg vliegwiel is een ervaring op zich! Zo bewijst Quinn Sports weer dat een perfecte Bike met de beste kwaliteit tegen een lage prijs de Quinn Bike Infinitum is, en dit alles met 3 jaar volledige garantie! De Quinn Bike Infinitum, deze beleving en ervaring mag u zeker niet missen.