Spinning playlist november 2016 Het bos in

Hier vind je de spinning playlist voor de maand november 2016. “Het bos in” is het thema. De bladeren vallen volop van de bomen. Het bos is de ideale plek om te trainen, te herstellen en te genieten. Natuurlijk wordt de komende periode koud en is het vaak nat, maar daardoor is het ook weer mooi in het bos.

Elke maand nemen we hier een playlist op die jij kan gebruiken voor jouw training. Zorg voor een goede warming-up. Niet alleen voor je been-spieren maar vooral ook voor je hartspier. In 1 keer gaan knallen is niet verstandig! Kijk nog even naar de verschillende soorten training en houd jouw doel voor ogen en bepaal dan hoe je de komende maand gaat trainen. De lessen op een sportschool zijn bijna allemaal 45 minuten met daarna 5 a 10 minuten cooling-down. Zo zijn onze spinning playlists ook opgebouwd.

Spinning playlist november 2016

Nummer Artiest start eind duur Tips
1. Sharks in the Woord Paja 00:00 03:30 03:30 Lekker opwarmen op je fiets.

Ben je goed gekleed om “het bos in te gaan” ?

Juiste kleding en vooral schoenen zijn belangrijk en natuurlijk voldoende water meenemen. Geniet lekker

2. Woods @ME 03:30 11:27 07:57  Oke, je bent een beetje opgewarmd. Hou die hartslag op 75%-80% want dat is goed voor vetverbranding. Bijna 8 minuten lang in een strak tempo lekker doorgaan. Te weinig afwisseling? dan mag je om de minuut er een klein beetje weerstand bijdraaien, maar niet boven de 85% hartslag komen
3. Forever Autumn Hustin Hayward 11:27 15:34 04:07 Een lekkere gouweouwe om van te genieten. Maar we gaan verder: draai een heel klein beetje bij en houd vol. Denk goed aan de juiste houding en je techniek (weet je nog: kin omhoog, borst open, mooie rondjes met je benen en bovenlichaam stil). Ja maak maar wat meer snelheid.
4. On Trees and Birds and Fire I am Oak 15:34 19:32 03:58  Power op die pedalen, draai maar lekker bij en blijf nog even zitten. En nog een beetje extra weerstand en kom maar staan tot het eind van het nummer. Zwaar ? lekker toch ! Daag je uit
5. In the Woods Lee Fields 19:32 23:01 03:29  En blijf maar lekker staan en draai nog iets weerstand erbij. En het tempo daalt natuurlijk. Houd je billen boven het zadel en niet teveel op je handen leunen. Span je buik aan en laat je benen verder het werk doen.
6. Near me Maxi Soundsystem 23:01 30:32 07:31  Ja mag komen zitten. En dan denk je natuurlijk dat je mag uitrusten….. Doe dat als je niet kan, maar anders lekker met volle slagen je benen ronddraaien. Krachtig. Zo word je sterk en als je hartslag niet te hoog is (<85%) dan verbrand je ook nog eens veel. Een langnummer is daar super-geschikt voor.
7. Autumn Leaves Chris Brown 30:32 35:00 04:28  Na een rustig begin van dit nummer heb je 2 keuzes: zittend of staand. Maar voor beide geldt: het volle nummer.

Super zwaar maar met heerlijke muziek ga jij dit redden.

8. Birch Tree Foals 35:00 39:21 04:21 Iets minder weerstand en dus een hoger tempo. Je mag herstellen als je dat wil. Anders oefen je nog een keer je techniek en houding. Vergeet trouwens niet te drinken
9. The hanging tree  Blankets 39:21 42:28 03:07  Een nummer waarbij je staand en zittend klimmen afwisselt. Kijk (of voel) wat voor jou het beste ritme is om te staan en te zitten. Niet te snel en ook niet te langzaam. Vooral soepel omhoog naar een staande houding is even wennen.
10. In the woods  Max Pross 42:28 46:14 03:46  Oke. Wat heb jij nog over voor dit laatste nummer. Iets meer dan 3 minuten en haal jij alles eruit wat je nog over hebt. Natuurlijk wel veilig, dus geen blessures. Maar wel zodat je aan het eind heeeel trots op jezelf bent. Have fun. Enjoy the ride.

Alle spinning playlists op een rij

Hier vind je alle spinning playlists op een rij. Suggesties zijn heel welkom via onze contact pagina en deze playlist delen met je vrienden is natuurlijk top!