Spinning playlist oktober 2016 Bereid je voor op de feestdagen

Hier vind je de spinning playlist voor de maand oktober 2016. “Bereid je voor op de feestdagen” is het thema. De feestdagen lijken nog ver weg, maar om goed voorbereid te zijn kan je het beste nu al lekker trainen. De playlist bevat songs over drank, eten en slaap. Belangrijke ingrediënten voor de komende maanden. Elke maand nemen we hier een playlist op die jij kan gebruiken voor jouw training. Zorg voor een goede warming-up. Niet alleen voor je been-spieren maar vooral ook voor je hartspier. In 1 keer gaan knallen is niet verstandig! Kijk nog even naar de verschillende soorten training en houd jouw doel voor ogen en bepaal dan hoe je de komende maand gaat trainen. De lessen op een sportschool zijn bijna allemaal 45 minuten met daarna 5 a 10 minuten cooling-down. Zo zijn onze spinning playlists ook opgebouwd.

Spinning playlist oktober 2016

Nummer Artiest start eind duur Tips
1. Drinking from the Bottle Calvin Harris 00:00 04:00 04:00 Opwarmen.

Heb je vooraf al een kwart bidon leeg gedronken (met water !)

2. I can’t stop Drinking Bebe Rexha 04:00 08:23 04:23 Iets meer weerstand en mooie krachtige slagen. Lekker blijven zitten. Verder opwarmen en draai om de minuut een beetje weerstand bij
3. Dirty Ducks Dirty Ducks 08:23 13:28 05:05 Ja het wordt al iets pittiger, kom maar uit dat zadel. Let op het tempo is hoog. en het nummer duurt ruim 5 minuten. Maar dat kan jij volhouden. “Are you ready ?”
4. Rape Castle Rainbowdragineyes 13:28 17:01 03:33 Wauw wat is dit voor een nummer? Heftig en snel en 3,5 minuut. Als je geoefend bent kan je dit staand anders lekker zitten. Maar houd wel je snelheid.
5. Only A Boozer BZN 17:01 20:28 03:27 Wat een truttig nummer, om je als Nederlander om voor te schamen. Doorzetten en denk aan de kerst en al je goede voornemens. Staand en veel weerstand is het best. Niet alleen naar beneden duwen ook omhoog trekken (voor je kuiten).
6. Red red wine UB40 20:28 23:31 03:03 Herstellen? Nee, niets daarvan. Het tempo is wat ‘slomer’ maar dat is juist goed om lekker die weerstand op te draaien. Niet aan je stuur trekken, alles uit je benen.
7. Eat your friends TACHES 23:31 27:47 04:16  Oke, hier een lekkere beat om mooie rondjes te draaien. Als je wil doe je lekker je ogen dicht (als je op een hometrainer of spinning bike zit…) en geniet van de muziek, maar wel je bovenbenen op spanning houden. Het beste (maar ook wel zwaar) is om de volle 4 minuten zittend te doen.
8. Sleepless Cazzettes 27:47 31:28 03:41  Kom maar lekker staan en herstel een beetje. Rust en herstel is belangrijk voor de finale van de komende 12 minuten.
9. Until we go down  Listenbee 31:28 35:42 04:14  De finale is begonnen en die is 12 minuten, maar dat wist je al. Wat je nog niet wist is dat dit 12 minuten staand zijn! Dat wordt een  beetje afzien en vooral doorzetten. Je benen kunnen het, nu je hoofd nog!
10. Pull – solid sleep mix  Russenmaffia 35:42 43:29 07:47  Uit je dak, alles wat je nog hebt mag (of moet) er nu uit. Geen excuses. And have fun, je kan het. Of je nu 18 bent of 70 jaar. Go for it.

Alle spinning playlists op een rij

Hier vind je alle spinning playlists op een rij. Suggesties zijn heel welkom via onze contact pagina en deze playlist delen met je vrienden is natuurlijk top!