Trainen in de winter

Veel wielrenners gaan (terecht) in de winter op een hometrainer aan de slag of zijn wat vaker in de sportschool te zien. De winter is trouwens een mooie periode wat rust te nemen en extra aandacht aan je kracht te geven (squads en dergelijke oefeningen).

Binnentrainen is saai

Veel wielrenners vinden binnentrainen saai en geestdodend. De motivatie neemt af en de trainingsarbeid ook. Veel artikelen over wielrennen die begin van het nieuwe jaar verschijnen (als het wieler-seizoen weer begint) gaan daarom ook over “hoe kom je van je overtollige kilo’s af…….

Zo wordt binnentrainen uitdagend

De eerste mogelijkheid is om te fietsen met muziek. Mogelijkheid twee is om lekker voor de TV te fietsen, maar dat leidt weer af. Natuurlijk kan je via de Taxc en bijhorende video’s aan de slag.
Maar deelnemen aan echte koers via Internet is misschien de beste manier om gemotiveerd te worden. Bekijk eens de mogelijkheden van https://thesufferfest.com. Je fietst dan tegen de grote jongens van de UCI. Unieker kan haast niet.Fitwheels the Suffers trainen in de winter