Tips om je conditie te verbeteren

Conditie verbeteren?

tips om je conditie te verbeteren infographic

Je hebt het besloten.
Je wil het en je weet dat je het kan.

Maar hoe pak je het aan?

Deze tips helpen om je conditie te verbeteren.

Binnen 3 weken de eerste resultaten !

 

Muziek

Een lekkere beat helpt je bij je oefeningen. Via Spotify beschik je over 1000-en nummers. Wij hebben het je makkelijk gemaakt en de lekkerste muziek voor je op een rij gezet zodat je nog gerichter kan trainen. Klik voor de lekkerste playlists van Fitwheels

Voeding

Voeding…. Tja hoeveel is daar al niet over gezegd. Toch raden we je aan onze speciale pagina over voeding door te nemen en vooral de rol van water. Op die pagina kan je ook eenvoudig je BMI berekenen.

Techniek

Om af te vallen of je conditie op te bouwen lijkt techniek misschien niet zo belangrijk…. maar niets is minder waar. Wil je langdurig goed kunnen trainen dan is techniek en vooral je houding super belangrijk.