Spinning playlist september 2016 After summer spinning

Hier vind je de spinning playlist voor de maand september 2016. “After summer spinning” is het thema. Helaas is de zomer zo goed als voorbij, maar met deze playlist verlengen we de zomer in ieder geval tot eind september.

Elke maand nemen we hier een playlist op die jij kan gebruiken voor jouw training. Zorg voor een goede warming-up. Niet alleen voor je been-spieren maar vooral ook voor je hartspier. In 1 keer gaan knallen is niet verstandig! Kijk nog even naar de verschillende soorten training en houd jouw doel voor ogen en bepaal dan hoe je de komende maand gaat trainen. De lessen op een sportschool zijn bijna allemaal 45 minuten met daarna 5 a 10 minuten cooling-down. Zo zijn onze spinning playlists ook opgebouwd.

Spinning playlist september 2016

Nummer Artiest start eind duur Tips
1. Run run run Junge Junge 00:00 03:31 03:31 Welkom, lekker opwarmen zoals je gewend bent. Hartslag omhoog en spieren warm laten worden, en geniet van de muziek. Maak je klaar voor jouw topprestatie. Je fietst voor jezelf !
2. Gone Afrojack 03:31 03:14 06:45 Draai maar wat weerstand bij, maar niet zwaar. Het enige wat je hoeft te doen…. is het bijhouden van de tempo wisselingen in de muziek.
3. Slippery People Talking Heads 06:45 04:02 10:47 Je eerste klim voor vandaag. En een snelle klim, dus pittig. Maar je kan het. Als je wat meer uitdaging wil draai dan wat weerstand bij.
4. Ice ice baby Vanilla Ice 10:47 04:14 15:01 Oef, nog meer weerstand. Probeer staan en zitten af te wisselen. Denk aan je houding (schouders ontspannen en borst open, kin omhoog) en blijf glimlachen, nu kan het nog en bij de volgende 2 nummers waarschijnlijk niet meer 😉
5. That would be the sun Adam Beyer 15:01 07:08 22:09 Dit nummer en het volgende duren samen exact 16 minuten en dat is veel, zeker als het 16 minuten klimmen wordt. Het eerste nummer is een zittende klim. Probeer te genieten van de muziek.
6. Starfighter Bart Skils 22:09 08:52 31:01 Dit nummer is van de bedenker van het Voltt festival in Amsterdam! Kom maar uit je zadel en maak het hele nummer staand af. Eentonig ? voor sommigen is het heerlijk om lekker in een ritme te komen.
7. Autumn Leaves Chet Baker 31:01 07:03 38:04 Je mag lekker herstellen. Dat heb je verdiend. 16 minuten klimmen is geen kattenpis. Probeer je hartslag niet ver te laten zakken. En maak je klaar voor de finale van 2 nummer die samen 7 minuten duren.
8. Hotter than hell Dua lipa 38:04 03:07 41:11 Wil je staan? prima. Maar zitten mag ook. Als je maar een lekkere weerstand voelt in je bovenbenen. En daag je uit door telkens een beetje meer weerstand toe te voegen. Maar houd nog iets over voor het volgende en laatste nummer.
9. Good times  Ella Eyre 41:11 03:56 45:07 Het maakt niet uit wat je doet, als je er maar uithaalt wat er nog in zit. Tot het gaatje. en daarna lekker cooling-down en stretchen.

Alle spinning playlists op een rij

Hier vind je alle spinning playlists op een rij. Suggesties zijn heel welkom via onze contact pagina en deze playlist delen met je vrienden is natuurlijk top!