Spinning playlist juli 2016 Een beetje Techno is ook lekker

Hier vind je de spinning playlist voor de maand juli 2016. “Een beetje Techno is ook lekker” is het thema. Probeer maar eens want de muziek is niet zo heftig al ste denkt. Elke maand nemen we hier een playlist op die jij kan gebruiken voor jouw training. Zorg voor een goede warming-up. Niet alleen voor je been-spieren maar vooral ook voor je hartspier. In 1 keer gaan knallen is niet verstandig! Kijk nog even naar de verschillende soorten training en houd jouw doel voor ogen en bepaal dan hoe je de komende maand gaat trainen. De lessen op een sportschool zijn bijna allemaal 45 minuten met daarna 5 a 10 minuten cooling-down. Zo zijn onze spinning playlists ook opgebouwd.

Spinning playlist juli 2016

Nummer Artiest start eind duur Tips
1. One dance Drake 00:00 02:54 02:54 Een heerlijk nummer om te starten. Lekker los die benen en opwarmen van de spieren en maak je mentaal klaar voor 45 minuten trainen maar ook genieten
2. Feels so good This is what you came for 02:54 09:38 06:44 Een heerlijke beat. Rustig maar met krachtige slagen. Blijf lekker in het zadel en langzaam lopen je bovenbenen vol.
3. Deeper Reality Analog Minds 09:38 21:09 11:31 Niet schrikken van dat rare “duits”, maar laat je meenemen met dit pittige tempo. Het mooiste is het eerste deel zittend en dan langzaam wat meer weerstand om vervolgens het nummer staand af te ronden. 11 minuten !!!! Sterkte en blijf glimlachen.
4. Dmc Ektoside 21:09 30:11 09:02 Het tempo gaat verder omhoog, de weerstand iets lager dus. Maar mooie rondjes door zowel te duwen op de pendalen als te trekken. Kijk eens of je lekker diep kan zitten en controleer of je schouders ontspannen zijn. Aan het eind van dit nummer ben je over de helft !! Goed gedaan.
5. Nuestra Madre Spiritualist 30:11 36:55 06:44 Een lekkere mix gemaakt door DJ Hardwell van het nummer van Coldplay. Lekker opwarmen en genieten van de muziek. Denk nog even aan je techniek: schouders los, armen in een knikje en trekken/duwen met de benen.
6. Ik dans dus ik besta Het Goede doel 36:55 40:42 03:47 Een vreemde eend in de bijt? Jazeker, maar wel een die goed in je training past. Kom maar staan, met je rug recht, armen gestrekt aan het stuur: een running. In hoog tempo, op de muziek. Als je en kanjer bent, houd je dit het hele nummer  vol, maar tussen door een paar keer zitten is ook al heel knap.
7. Angels & Demons Y.A.X.X. 40:42 44:23 03:41 De laatste! Hij begint zoetsappig maar schijnt bedriegt…. Je mag je grens opzoeken en helemaal losgaan. Alles wat je nog hebt en wat je nog kwijt wil, kan je nu doen. Ik zie je bij de FINISH !!!!

Alle spinning playlists op een rij

Hier vind je alle spinning playlists op een rij. Suggesties zijn heel welkom via onze contact pagina en deze playlist delen met je vrienden is natuurlijk top!

 
Gratis nieuwsbriefde laatste tips en muziek
Gratis nieuwsbrief 1 keer per kwartaal ontvang je een update met tips en muziek om lekker te trainen.
Klik hier voor de gratis nieuwsbrief