Spinning playlist juni 2016 State of Trance

Hier vind je de spinning playlist voor de maand juni 2016. “State of Trance” is dit keer het thema. Genieten van de muziek en lekker zweten en calorieën verbranden.

Elke maand nemen we hier een playlist op die jij kan gebruiken voor jouw training.

De eerste nummers zijn altijd bedoeld als warming-up. Niet alleen voor je been-spieren maar vooral ook voor je hartspier. In 1 keer gaan knallen is niet verstandig!

Kijk nog even naar de verschillende soorten training en houd jouw doel voor ogen en bepaal dan hoe je de komende maand gaat trainen.

De lessen op een sportschool zijn bijna allemaal 45 minuten met daarna 5 a 10 minuten cooling-down. Zo zijn onze spinning playlists ook opgebouwd.

Spinning muziek: playlist juni 2016

 

Artiest Nummer Tips
1. Sky full of stars Hardwell Een lekkere mix gemaakt door DJ Hardwell van het nummer van Coldplay.

Lekker opwarmen en genieten van de muziek. Denk nog even aan je techniek: schouders los, armen in een knikje en trekken/duwen met de benen.

2. If I lose myself Alesso Oke, draai maar wat weerstand bij en luister naar de muziek om korte versnellingen te doen. Maar besef dat je nog aan het opwarmen bent.
3. Russian Roulette Tungevaag  

Ja, je mag uit het zadel en laat maar zien dat je sterk bent. Draai gerust wat weerstand op.

4. Milkyway Madison Mars Zittend ben je ook sterk, maar vooral snel en explosief. en dat komt goed pas in dit nummer. Zoek je grens maar op.
5. Silence Tiesto 11 minuten lang…. Ga je dat volhouden? JA, want je bent sterk en de muziek gaat je helpen. Het beste is om lekker te blijven zitten en ‘1 spier’ gericht te trainen. AF en toe een beetje weerstand erbij mag natuurlijk. Maar houd die 11 minuten vol!
 6. Strange World Push  Lekker op snelheid en souplesse en dus niet te zwaar. Houd je billen stil op het zadel, voor je eigen veiligheid. Krijg jij ook kippenvel van dit nummer… State of Trance
 7. Netherworld L.S.G. En nog een nummer van 11 minuten. Maar je bent er bijna. Daag je zelf uit door af en toe de weerstand op te draaien en weer terug te zetten. De laatste minuut doet de muziek een beetje raar, sorry
 8. Twisted Svenson & Gillen Dit is je laatste kans om helemaal tot het gaatje te gaan. Daag je zelf uit. Bedenk wat je doel ook alweer is en ga er voor. De muziek mag harder. Hierna is de cooling down.
 9. Summertime Sadness  Lana del Rey  Gefeliciteerd. Je hebt het gedaan. Geniet en relax. Je hartslag staat op hoeveel slagen per minuut? En als het goed is heb je tussen de 500 calorieën (vrouwen) en 800 calorieën (mannen) verbrand. Goed gedaan

Alle spinning playlists op een rij

Hier vind je alle spinning playlists op een rij.

Suggesties zijn heel welkom via onze contact pagina en deze playlist delen met je vrienden is natuurlijk top!
Gratis nieuwsbriefde laatste tips en muziek
Gratis nieuwsbrief 1 keer per kwartaal ontvang je een update met tips en muziek om lekker te trainen.
Klik hier voor de gratis nieuwsbrief